Picknickplaatsen

Op zoek naar een picknickplaats in Langemark-Poelkapelle? Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om te genieten van een zelfgemaakte lunch, of een levendige locatie voor een familiedag, we hebben voor elk wat wils. Hieronder vind je een overzicht van al onze picknickplaatsen, elk met unieke voorzieningen en prachtige omgevingen.

1. Recreatieve hotspot - Langemark

De recreatieve hotspot is de ideale plek voor een ontspannende stop in de natuur. Met uitzicht op het vijverpark biedt deze locatie tal van faciliteiten:

  • Openbare barbecue: De openbare barbecue kan gebruikt worden volgens gebruiksreglement van 1 april tot 1 oktober. Hiervoor moet niet gereserveerd worden.
  • Picknickbanken: Er zijn picknickbanken voorzien voor maar liefst 12 personen met daarnaast nog zitbanken om even op te rusten. Er is een bank voorzien voor rolstoelgebruikers.
  • Speeltoestellen: kinderen kunnen zich vermaken op het multimove toestel.

2. Ontmoetingspark - Madonna

Het ontmoetingspark in de Madonna is een levendige plek waar mensen even kunnen stoppen tijdens een wandel- of fietstocht. Of samen met de familie een middag buiten kunnen spenderen.

  • Picknickbanken: Er zijn picknickbanken voorzien voor een 12-tal personen. De banken zijn ook rolstoeltoegankelijk
  • Speeltoestel: Kinderen kun zich vermaken op het multimove toestel.
  • Fietspomp en oplaadpunten die je vrij kan gebruiken

3. Picknickplaats Steenakkermolen - Sint-Juliaan

Voor een rustige en historische ervaring kan je een bezoekje brengen aan de Steenakkermolen, hier zijn ook picknickbanken voorzien. Een bezoek aan de Steenakkermolen is mogelijk iedere derde zondag van de maand tussen 13.00u en 17.00u. Voor meer info.

4. Geboortebos - Langemark

Het geboortebos is een vredige locatie die perfect is voor een rustige picknick in de natuur. Verspreid over het bos zijn er verschillende picknickbanken voorzien. Na een rustige maaltijd kan je nog heerlijk vertoeven in de groene zone.

5. Picknickplaats Beeuwsaertmolen - Bikschote

Bij onze Beeuwsaertmolen kan je ook stoppen voor een rustige picknick op de voorziene picknickbanken. Een bezoek aan de Beeuwsaertmolen is mogelijk iedere eerste zondag van de maand tussen 13.30u en 17.00u. Voor meer info.

6. Picknickplaats Kapelmeers - Poelkapelle

In de Kapelmeers zijn er ook picknickbanken voorzien naast een speelpleintje waar kinderen zich kunnen uitleven na een heerlijke picknick.