Zorgcampus Langemark-Poelkapelle

Maatregelen Corona - zorgcampus De Boomgaard

Het agentschap zorg en gezondheid legt de woonzorgcentra en de lokale dienstencentra extra maatregelen op ter preventie van het Corona-virus.

Extern bezoek wordt geweerd.  Deze maatregel gaat in vanaf 12 maart 2020 en geldt tot en met 19 april 2020. Uitzonderingen op dit verbod zijn mogelijk na toestemming van de directie en de coördinerend en raadgevend arts (bijvoorbeeld palliatieve situatie).

We doen er alles aan om de communicatie tussen bewoners en familie zo vlot mogelijk te laten lopen. We zorgen ervoor dat technologieën zoals klassieke telefonie, skype, whatsapp, viber, messenger, … vlot toegankelijk zijn. Om alles ordelijk te laten verlopen, en als er hulp nodig is van een medewerker, vragen we wel om hiervoor een afspraak te maken. Dit kan telefonisch op 057 49 08 30.

We vragen eveneens om mee te geven op welke dag van de week je de bewonerswas komt ophalen. Dan zorgen wij ervoor dat alles kan opgehaald en afgeleverd worden in het sas aan de hoofdingang. Afhalen kan op de afgesproken dag, kan vanaf 10u. De vuile was stoppen we in plastic zakken met vermelding van de bewoner en kamernummer. Wij voorzien stickers die op de verpakking van het proper linnen kunnen worden gehangen.                       

Briefwisseling gericht aan bewoners versturen we aan de gekende contactpersonen. 

Afspraken met de sociale dienst (Joke en Hanna) van het woonzorgcentrum gaan tijdelijk door in het gemeentehuis. Het gekende telefoonnummer 057 49 08 11 blijft behouden.

Voor al uw vragen kan u terecht op via 057 49 08 30 of deboomgaard@langemark-poelkapelle.be.     

Volg deze pagina voor het laatste nieuws.